Kampanjoiden tarkistus

Turvallisuutesi ja tyytyväisyytesi on tavoitteemme. Jatkuvan tuotekehityksen myötä autoonne voi tulla kampanjoita, joilla varmistetaan auton järjestelmien toiminnallisuus ja huolehditaan liikenneturvallisuudesta. Kaikilla valtuutetuilla Kia-jälleenmyyjillä on tarvittavat tiedot ja taidot Kia-autosi huippukunnossa pitämiseen. Määräaikaishuolloissa suoritamme auton eri järjestelmien tarvittavat ohjelmistopäivitykset ja huolehdimme mahdollisten kampanjoiden suorittamisesta.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi sivusto ei tunnista autoa?Sivusto tunnistaa autot Suomen rekisteritunnuksella tai valmistenumerolla. Uudet rekisteröidyt autot lisätään järjestelmään noin kerran kuukaudessa.
Miksi sivusto näyttää avoimen kampanjan, vaikka käytin auton juuri huollossa?Sivuston kampanjat päivitetään noin kaksi kertaa kuukaudessa.
Miten usein autolleni tulee kampanjoita?Uusimpien mallivuosien autot saavat kampanjoita useammin kuin vanhemmat. Jatkuvan tuotekehityksen myötä autoon voi tulla kampanjoita, joilla varmistetaan auton järjestelmien toiminnallisuus ja huolehditaan liikenneturvallisuudesta.
Onko auton kampanjat pakollista suorittaa?Jatkuvan tuotekehityksen myötä autoon voi tulla kampanjoita, joilla varmistetaan auton järjestelmien toiminnallisuus ja huolehditaan liikenneturvallisuudesta. Toiminnallisuuden ja turvallisuuden varmistamisen vuoksi kampanjoiden suorittaminen on pakollista. Kampanjan suorittamatta jättäminen tai sen suorittamisen turha viivästyttäminen poistaa valmistajan vastuun mahdollisen virheen seurauksista ja aiheuttaa vielä voimassa olevaan takuuseen rajoitteita. Takaisinkutsukampanjoiden suorittamatta jättäminen tulee lisäksi johtamaan hylkäykseen katsastuksessa.